Speciale

Få læst korrektur på dit speciale

Slip for ærgerlige stave- og kommafejl
Har du skrevet et spændende speciale? Har du brugt tid på at finde gode billeder, på layout, grafik osv.? Så er det lidt ærgerligt, hvis stave-, slå- og kommateringsfejl forstyrrer læseren og måske influerer det helhedsindtryk, som de, der skal læse og vurdere dit speciale, får af dit arbejde.

speciale korrekturSproglig gennemgang af specialet
Send dit speciale til korrektur hos Tjerry Korrektur. Du får dit speciale retur med synlige rettelser, som er nemme for dig at afvise eller acceptere. Hvor noget er uklart, eller hvor Tjerry Korrekturs korrekturlæser er i tvivl om meningen med fx et helt afsnit i dit speciale, markeres dette med en kommentar i margenen, som ligeledes er nem for dig at tage stilling til.

Hvad koster det?
… spørger du sikkert, og det er et helt naturligt spørgsmål! Tjerry Korrektur har forståelse for, at man som studerende, selv om man er færdig med sit speciale, har begrænsede midler til rådighed. Derfor får du altid en god pris, når du vil have læst korrektur på dit speciale hos Tjerry Korrektur.

Betal for korrekturlæsningen ad to omgange
Når du får læst korrektur på dit speciale hos Tjerry Korrektur, får du også mulighed for at betale for korrekturlæsningen ad to omgange. Læs mere om priser på korrekturlæsning af specialer og mindre opgaver.