Korrektur på hjemmeside

Få læst korrektur på firmaets websiteKorrekturlæsning af website

Websitet er jeres ansigt udadtil
Firmaets website fungerer som et udvidet visitkort. Derfor er det vigtigt, at der ikke er sproglige fejl på siden, som kan virke forstyrrende og i værste fald skræmme nye kunder væk. Den besøgende skal have en god oplevelse og føle sig tryg, når han eller hun besøger dit firmas website. Du risikerer det modsatte, hvis siden er præget af forstyrrende stave-, slå- og kommateringsfejl.

Sitet skal give et troværdigt indtryk
Den ydelse, du tilbyder, kan være kan være nok så god, og dit produkt er måske blandt branchens bedste. Men hvis websitet ikke giver et troværdigt indtryk, kan det være meget svært at få den besøgende til at fatte tillid til dig og dit firma.

Lad Tjerry Korrektur læse korrektur på jeres website
Bestil en grundig gennemgang af sproget på firmaets website. Tjerry Korrektur retter de fejl, der måtte være, og kommer med forslag til nye formuleringer, hvor det er relevant. Den sproglige gennemgang dækker alt fra slå-, stave- og kommateringsfejl til inkonsekvent brug af forkortelser, stavemåder m.v. Tjerry Korrektur optimerer sproget på firmaets website og konsekvensretter, hvor der er behov for det.

Tjerry Korrektur retter både dansk og engelsk hjemmesidetekst.

Find priser på korrekturlæsning af hjemmesidetekst her.

Læs mere her om Tjerry Korrektur, baggrund og erfaring.