Det siger kunderne om Tjerry Korrektur

Det skal være en god oplevelse at få læst korrektur på en tekst

Tjerry Korrektur løser opgaver for såvel større som mindre virksomheder samt for private. Hvad enten du kommer fra en stor organisation med en større opgave, eller du er en privatperson, der fx gerne vil have rettet en jobansøgning til, skal den oplevelse, du får hos Tjerry Korrektur, være god.

Målet er altid tilfredse kunder – uanset størrelse! 

Her på siden finder du udtalelser fra nogle af dem, som Tjerry Korrektur har løst korrekturlæsnings- og oversættelsesopgaver for.

God service, fleksibilitet og ‘ja-vi-kan’-attitude
Jeg har arbejdet sammen med Tanja på en del forskellige bog-projekter, som krævede stor teknisk såvel som sproglig indsigt. Og Tanja har leveret varen hver eneste gang, omhyggeligt, grundigt og til tiden – altid. Og tillige med en dejlig positiv og nysgerrig indstilling til såvel opgave som emnet. Hos Tanja bliver den grundige korrekturlæsning en selvfølge, mens den gode service, fleksibiliteten og ‘ja-vi-kan’-attituden bliver den primære, og Tanja gives hermed de bedste anbefalinger.
— Astrid Tyge Nielsen
Produktionsansvarlig hos Gyldendal
Jeg valgte den rigtige til at læse korrektur
Det er fantastisk – jeg valgte den rigtige til at læse korrektur. Udover tegnsætningen har Tanja også korrigeret sætningsopbygningen, så sproget er blevet mere flydende og mere forståeligt. Det er sket med stor respekt for mig og min måde at skrive på. Det fremstår derfor, som om det er mig, der har skrevet det – bare væsentligt bedre. Tanja har også stillet kritiske spørgsmål til indholdet og foreslået, at dele ikke skulle med i bogen. Det er en svær disciplin at foreslå en forfatter at undlade noget. Det er som at smide sit barn væk. Det er gjort på en meget respektfuld måde, men det var det rigtige at gøre. Jeg er supertilfreds med resultatet og kan kun anbefale andre at benytte Tanja.
— Lars Fomsgaard
Forfatter
Ud over det sædvanlige
Tanja har hjulpet os med at skrive profiltekster til vores parterapeuter. Der er ingen tvivl om, at Tanja har et skarpt øje for grammatik og tegnsætning, som er helt ud over det sædvanlige. Jeg kan derfor varmt anbefale Tanja.
— Jonas T. Werner
Lovecast
Falkeblik for grammatiske bommerter
Jeg har i ny og næ haft stor glæde (og nytte) af Tanjas falkeblik for grammatiske bommerter og glimrende forslag til forbedringer, hvorfor jeg med god samvittighed kan anbefale hende til andre personer, der på den ene eller anden måde mangler et ekstra sæt øjne på deres skriftlige fremstillinger.
— Jens Faurschou
Cand.jur.
Fungerer som en kollega
For mig er Tanja en fantastisk kvalitetssikring af mine tekster, og det fungerer fuldstændig, som hvis hun var en af mine kollegaer i en afdeling. Super samarbejde og hurtig, effektiv korrekturlæsning.
— Eva Rastén
erasten.com
Dybt imponeret over hendes dedikation og sproglige falkeøje
Tanja læste korrektur på vores mere end tusind sider store lærebog i sexologi, og jeg var dybt imponeret over hendes dedikation og sproglige falkeøje. Hun var både skarp, grundig og behagelig at samarbejde med, og jeg kan stærkt anbefale hendes bistand, hvis man har brug for et sprogmenneske med sans for detaljen.
— Christian Graugaard
Læge, professor i sexologi
Superhurtig og professionel respons og hjælp til opgavenkorrektur referencer.
Jeg brugte Tjerry Korrektur i forbindelse med korrektur af en e-bog, jeg skulle lancere, og jeg fik superhurtig og professionel respons og hjælp til opgaven, selv om jeg selv var lidt sent ude. Tusind tak for din hjælp, kære Tanja.
— Thirajane Aurora
Forfatter
I løbende kontakt og en fantastisk kommunikation
Det er en fornøjelse at samarbejde med Tanja Tjerry. I forbindelse med færdiggørelsen af min børnebog har vi været i løbende kontakt, hvilket har givet en fantastisk kommunikation. Tanja har udført et enestående stykke arbejde med både at læse korrektur og redigere min bog, og jeg er meget tilfreds.

Det har betydet rigtig meget for mig, at der har været en gensidig dialog i processen, og jeg er sikker på, at det har været med til at give et godt resultat.

Jeg ser frem til fortsat at samarbejde med Tanja i forbindelse med mine fremtidige bøger.
— Cathrine Fabricius
Forfatter
Ud over det præcise arbejde så er prisen fornuftig
Hun er super. Underretter undervejs og leverer til aftalt tid/pris. Jeg er meget glad for, at jeg valgte Tanja Tjerry. Ud over det præcise arbejde så er prisen fornuftig (en vigtig detalje for en vendelbo:-)).
— Jacob Hyttel
Forfatter
Fremragende arbejde
Jeg har haft den skønne oplevelse, at Tjerry Korrektur har læst korrektur på og redigeret min selvbiografi. Tanja har med stor respekt for mig og min bog gjort et fremragende stykke arbejde, selvom det var “tungt stof”, og bogen er nu blevet læsevenlig.

Hun har med respekt for mit til tider underlige sprog tålmodigt påpeget de fejl, der har været, og for det er jeg meget taknemmelig. Jeg vil helt sikkert benytte hendes ekspertise igen og anbefale hendes virke til andre.
— Yngve
Forfatter
Kan varmt anbefale Tanjas services
Tanja arbejdede både hurtigt og professionelt i forhold til at læse korrektur på min bog “Bliv onlineekspert og få en business du elsker”. Hun var på en stram deadline, men overleverede i forhold til opgaven. Så jeg kan varmt anbefale Tanjas services.
— Rasmus Lindgren
Sætter enormt stor pris på samarbejdet
AB-Kommunikation har nu igennem mere end et halvt år været heldige at have Tjerry Korrektur med på sidelinjen, når vi skulle udgive vores bymagasiner – Magasinet 7430i og Magasinet X-Klusiv Herning.

Tanja Tjerry er enormt behagelig at arbejde sammen med, og det, at hun arbejder hurtigt samt spørger ind til, hvordan man ønsker, at hendes arbejde skal foregå, har stor betydning, når man arbejder i en branche med en deadline.

Tjerry Korrektur tilbyder at rette i dokumentet direkte eller i en note ved siden af, så man selv retter til og fra. Er der nogen former for tekst, der kan misforstås, gør hun opmærksom på dette, og det anser vi som enormt professionelt.

Tanja Tjerry er en yderst positiv og smilende person – både når man mødes ansigt til ansigt og i telefonen.

Vi hos AB-Kommunikation sætter enormt stor pris på det samarbejde og den indsats, Tjerry Korrektur yder, og kan kun anbefale andre at indgå et samarbejde med virksomheden.
— Anne Bente Volf
Indehaver af AB-Kommunikation
Skarp sproglig sans
Tanja er en dygtig korrekturlæser med en skarp sproglig sans og et godt overblik – også over omfattende og komplicerede tekster. Jeg anbefaler hende på det varmeste!
— Anne Weinkouff
Redaktør hos Gyldendal
Tanja har en stærk sprogsans
Tanja læser korrektur på HK Statbladet. Hun er en yderst kompetent, grundig, fleksibel og tjekket korrekturlæser – og overordentligt behagelig at samarbejde med. Hun har en stærk sprogsans og foreslår derfor ofte forbedringer af mudrede formuleringer. Jeg kan varmt anbefale hende, både fagligt og personligt.
— Rosa Middelboe
Journalist
Fokus på detaljen og altid til tiden (det kunne DSB godt lære noget af)
Når jeg overlader en opgave til Tanja, ved jeg, at den er i gode hænder, og at jeg trygt kan regne med, at resultatet er 100 procent i orden hver gang. Hun minder mig sågar om de ting, jeg selv har glemt.

Tanja er pertentlig, har fokus på detaljen, og hun formår at rette og omskrive i samme jargon/stil, som jeg bruger, både i markedsføringen til mine kunder og i forbindelse med opgaver for mine kunder. Der er service og smil og opgaver, der altid bliver leveret (før) til tiden.

En varm anbefaling er hermed sendt videre.
— Didde Juul
Indehaver af Urban Organizer
Teksterne gennemgås med en redekam
Tanja Tjerry fungerer som kvalitetschef i forbindelse med vores skriftlige arbejde til eksterne relationer. Når en rapport, et oplæg, et manuskript eller andet er færdigskrevet af konsulenten, tager Tanja Tjerry over. Hun er vores værn over for hjemmeblindhed og selvtilfredshed.

Teksterne gennemgås med en redekam, hvilket omfatter korrektion, stavekontrol, tegnsætning, eliminering af gentagelser, sproglig bearbejdning og konceptuel opstramning.

Resultatet er, at klienten ved gennemlæsningen ikke forstyrres af irriterende og forstyrrende stave/tastefejl. Vores klienter fremhæver endda, at vores skriftlige arbejder altid er udført til perfektion.

På trods af udmærkede engelskkundskaber lader vi på samme måde Tanja Tjerry gennemgå og oversætte vores engelsksprogede oplæg. Også her er der tale om et nuanceret og fejlfrit britisk engelsk, der får vores budskaber til at trænge tydeligt igennem og ikke bære præg af “what did you learn in school today?”

Tanja Tjerry sikrer – i al diskretion – at kundens fokus er på indholdet og ikke forstyrres af distraherende fejl. Og hun gør det på en hurtig, fleksibel og særdeles konkurrencedygtig facon.
— Henrik Wiese
Administrerende direktør i TeeDawn®
En god investering
Tanja Tjerry har som en del af Schultz’ korrekturteam gennem en årrække læst korrektur på indhold på portalen og magasinet VejlederForum. Der har været tale om artikler på alle niveauer, reportager og nyhedsbreve. Som redaktør på VejlederForum har det været en gave at udnytte Tanjas kompetencer. Hun er lynhurtig, effektiv, dygtig og ufattelig nem at arbejde sammen med. Tanja har desuden en helt særlig forståelse og lydhørhed over for behovet nu og her, om det så handler om større eller mindre korrektur, sproglige opstramninger eller forslag til større eller mindre sproglige tekstændringer. Endelig er hun en god sparringspartner og en sympatisk kollega, som det på alle måder er en fornøjelse at arbejde sammen med. Et samarbejde med Tanja Tjerry vil utvivlsomt være en god investering og en gevinst for enhver arbejdsplads.
— Mette Marie Callesen
Redaktør i Schultz Information og coach i Tag Teten
Særdeles tilfreds
Tanja Tjerry har læst korrektur for mig siden 2006, først på forlaget Studie og Erhverv og siden 2010, efter Schultz’ opkøb af Studie og Erhverv, på Schultz Information. Det har drejet sig om korrektur på en række fagbøger om karrierevejledning, tidsskrifter, tekster til hjemmeside, markedsføringstekster m.v.

Jeg har altid været særdeles tilfreds med Tanjas arbejde. Hun er omhyggelig og samvittighedsfuld, og man støder praktisk taget aldrig på en fejl i tekster, hun har korrekturlæst. Hun kommer gerne med forslag til alternative formuleringer, hvor sproget er uklart eller klodset, men hun er også lydhør og pragmatisk, hvis der blot skal læses en hurtig bogstavkorrektur. Desuden overholder hun altid aftaler og deadlines og siger gerne ja til at yde ekstra i en snæver vending.

Tanja har et godt overblik over længere tekster, hvor terminologi og retskrivning skal være konsekvent. Derfor har jeg været særlig glad for hendes bogkorrektur af vejledningsfaglige bøger, hvor især oversættelser kan byde på en del sproglige udfordringer.
— Birgit Heie
Meget konkurrencedygtig pris
Jeg valgte Tanja Tjerry til at foretage korrekturlæsning på min fagbog, og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Hun er både venlig og imødekommende, også da jeg måtte udskyde deadline to gange pga., at jeg ikke var blevet helt tilfreds med bogen endnu. Derudover gav hun mig en meget konkurrencedygtig pris, selvom bogen egentlig blev lidt længere, end vi havde aftalt. Jeg er meget tilfreds med hendes arbejde. Hun er både hurtig og effektiv, og jeg har ikke kunne finde nogen fejl, efter hun har korrekturlæst. Hvis jeg skriver endnu en bog, vil jeg benytte Tanja igen til korrekturlæsning.
— Rikke Petersen
Forfatter og kandidatstuderende
Meget høj standard
Vi har i en årrække haft et fantastisk godt samarbejde med Tanja Tjerry omkring en række oversættelsesopgaver til vores internationale kunder og samarbejdspartnere. Tanja har både oversat vores programideer til salgsmøderne på tv-festivalen Mipcom i Cannes og en række af vores udviklingsprojekter til Discovery Channel Europe. Hun er altid leveringsdygtig – også når deadlines er hårde – og leverer sit arbejde i meget høj standard.
— Paul Anthony Sørensen
Competent, friendly and reliable
We have worked with Tanja Tjerry on several projects and our dealings with her have always been a pleasure. She is reliable, helpful and generates work of consistently high quality. She surpasses the standards produced by most freelance translators by always giving due consideration to the source text and striving to get the message across, in order to achieve a translation with impact.

We can sincerely recommend her to all companies looking for a competent, friendly and reliable partner for the Danish language.
— Maurice Broussard
Managing Director i Avanti Langauge Services
Opgaverne løses optimalt
PaperNet, og især vores moderselskab PaperlinX, har benyttet Tanja til diverse oversættelser. Det er altid med ro i sindet, at jeg afleverer en opgave til Tanja, vel vidende at opgaverne altid løses optimalt, ofte afleveres der endda før deadline! Tanja går altid “ombord” i en ny opgave med stor nysgerrighed.
— Gitte Janbæk
PaperNet
Leveringstid og service er optimal
Tanja Tjerry har igennem de sidste par år udført adskillige oversættelses- og korrekturopgaver for os. Vi har altid været særdeles tilfredse med kvaliteten af Tanjas arbejde. Leveringstid og service er også altid optimal. Vi vil også fremover benytte Tanja Tjerry til de opgaver, hvor der er behov for engelsk oversættelse og korrekturlæsning.
— Pia Nielsen
Pointe
Enorm sproglig viden
Gennem 10 år har jeg benyttet sprogkonsulent Tanja Tjerry til sprogredigering og korrekturlæsning af annoncer, hjemmesider og brochurer.

Tanja Tjerry besidder en enorm sproglig viden og har mange års erfaring med sproglige tekster. Jeg har således igennem årene altid følt mig særdeles tryg ved at overlade opgaver til Tanja Tjerry, da det, jeg får tilbage, altid har været af højeste kvalitet. Alt er i orden her.

Derudover er Tanja altid meget omhyggelig med at overholde aftaler.

Jeg kan således på det varmeste anbefale samarbejdet med en yderst kompetent sprogkonsulent.
— Birgit Bonde
Fransk SprogCenter
Dedikeret og grundig
Det er altid en fornøjelse at arbejde med Tanja. Hun er meget dedikeret og grundig. Desuden kan man altid være helt sikker på, at deadlines overholdes. Er man i tvivl om, hvor et komma eller punktum skal stå, kan man altid henvende sig til Tanja og få det rigtige svar.
— Carol Todd-Moir
Todd-Moir Translation