Korrektur priser

Her på siden kan du finde priser for korrektur hos Tjerry Korrektur.

Hvilken type korrektur ønsker du at finde pris på:

Find din pris på dansk korrektur

Har du udelukkende brug for at få læst dansk korrektur på en tekst, finder du med Tjerry Korrekturs prisberegner hurtigt prisen for korrekturlæsning af netop din tekst:

Ovenstående priser gælder for tekster på dansk og er ekskl. moms.

Priser på engelsk korrektur

Send din engelske tekst til kontakt@tjerry-korrektur.dk, og få hurtigt et tilbud på korrekturlæsning. Nedenstående priser er vejledende for korrektur/redigering af engelsk tekst.

  • Korrekturlæsning af engelsk tekst: 100 kr. pr. side
  • Tekstredigering af engelsk tekst: 200 kr. pr. side
  • Mindstepris for korrekturlæsning/tekstredigering er 350 kr.
Ovenstående priser er ekskl. moms. Der er ca. 400 ord på en side. Har du skrevet et speciale på engelsk, som du ønsker at få læst korrektur på, er prisen 4.195 kr. inkl. moms.

Pris på korrekturlæsning af speciale (eller mindre opgave)

Bestil korrekturlæsning af dit speciale

Har du skrevet et spændende speciale eller en god opgave, og vil du gerne sikre dig mod ærgerlige stave-, slå- og kommateringsfejl? Bestil korrekturlæsning hos Tjerry Korrektur. Få din opgave retur med synlige rettelser og kommentarer, som er nemme for dig at tage stilling til og enten afvise eller acceptere.

Leveringstid og priser

Du skal regne med, at det tager fem arbejdsdage, fra du sender dit speciale, til du får det retur med rettelser. (Ved kortere opgaver skal du regne med to til tre arbejdsdage).

Priser:

  • Korrekturlæsning af speciale (maks. 80 sider på dansk): 2.995 kr.
  • Korrekturlæsning af mindre opgave (maks. 35 sider på dansk): 1.595 kr.
  • Pris pr. side ud over henholdsvis 80 og 35 sider: 45 kr.
  • Korrekturlæsning af speciale på engelsk (maks. 80 sider): 4.195 kr.
  • Pris pr. side ud over 80 sider på engelsk: 70 kr.
Ovenstående priser er inkl. moms og gælder for korrekturlæsning af sider a ca. 350 ord.

Få tilbud på korrektur af din bog

… og betal eventuelt ad flere omgange

Tjerry Korrektur har ekstra gode priser, når det gælder korrekturlæsning af bøger. Send dit manuskript til Tjerry Korrektur, og få et uforpligtende tilbud på korrektur. Det kan være en dyr fornøjelse at få udgivet en bog, ikke mindst hvis du er selvudgiver. Derfor tilbydes du altid en ordning, hvor du kan betale for korrekturen ad flere omgange. Få fx delt din betaling op i to, tre eller fire rater afhængig af dit behov og budget.

Send dit manuskript

Kontakt os på telefon 23 74 68 73, hvis du ønsker et tilbud på korrektur af dit manuskript, eller send dit endelige manuskript til kontakt@tjerry-korrektur.dk. Så vender vi hurtigt tilbage med et godt tilbud på korrektur.

Få læst korrektur på din hjemmeside

Tjerry Korrektur har erfaring med korrekturlæsning af hjemmesidetekst inden for diverse brancher. Send din tekst som Word-fil, eller lad os rette direkte i hjemmesideprogrammet.

Priser:

  • Hjemmesidetekst på dansk: 25 øre pr. ord
  • Hjemmesidetekst på engelsk: 35 øre pr. ord
Priserne er ekskl. moms.

Få et godt tilbud på korrekturlæsning af din tekst

Hos Tjerry Korrektur løses dine opgaver til konkurrencedygtige priser, og du kan altid få et godt tilbud, hvis du har en større opgave, du gerne vil have gennemgået for sproglige fejl. Kontakt Tjerry Korrektur, hvis du fx har en længere tekst, du gerne vil have læst korrektur på, eller for at få et tilbud, hvis du har en tekst med mange billeder, grafik eller andet, hvis gerne vil have rettet.