Derfor

Oplever du, at dine tekster ikke bliver læst? Stiller dine læsere indimellem spørgsmålstegn ved det, du skriver? Har dine tekster ikke den ønskede effekt, og oplever du, at dit budskab bliver misforstået? Forklaringen kan ganske enkelt være, at du er hjemmeblind. Vi bliver nemlig hjemmeblinde på vores egne tekster og har svært ved at se de fejl, vi selv laver.
 

Få friske øjne på din tekst

Alle, der skriver tekster til fx hjemmesider eller andet salgsmateriale, kan blive hjemmeblinde. Derfor er det altid en god ide at få et sæt friske øjne til at kigge din tekst igennem, før du publicerer den. En grundig gang korrektur og redigering kan gøre underværker for din tekst og samtidig gøre den meget nemmere for dine modtagere at læse og forstå.
 

Forstyrrende fejl gør din tekst svær at forstå

De fleste mennesker har ikke tid til at lade sig forstyrre af fejl, der gør en tekst vanskelig at forstå. Kan din modtager ikke forstå din tekst, mister han eller hun hurtigt interessen og søger en anden løsning end den, du kan tilbyde. Er sproget på dit firmas hjemmeside sjusket, risikerer du, at den potentielle køber tænker: “Er det kun sproget, firmaet sjusker med? Kan jeg være sikker på, at varens kvalitet lever op til mine forventninger?”