Få læst korrektur på engelsk tekst

Korrekturlæsning af materiale på britisk engelsk

Ud over korrekturlæsning af danske tekster påtager Tjerry Korrektur sig korrekturlæsning af tekster skrevet på britisk engelsk. Jeg er cand.mag. i engelsk fra Københavns Universitet og har mange års erfaring med korrekturlæsning af engelske tekster, herunder specialer, mindre opgaver, artikler og hjemmesidetekst.

Få fx rettet:

  • Engelsk version af din virksomheds hjemmeside
  • En rapport
  • Et speciale
  • En ansøgning
  • Et cv
  • Osv.

Samarbejde om korrekturlæsning

Når det gælder korrekturlæsning af tekster på engelsk, har Tjerry Korrektur et tæt samarbejde med statsautoriseret translatør i engelsk og dansk Carol Todd-Moir. Carol er tosproget, og hun læser korrektur på engelske tekster og oversætter derudover til og fra engelsk.

Stærkt team løser opgaven

Tjerry Korrekturs samarbejde med Carol Todd-Moir og Lorraine Rostant betyder, at vi kan tilbyde at løse selv omfattende korrekturlæsningsopgaver på engelsk med kort varsel og stram deadline. Har du skrevet en tekst på engelsk, og vil du gerne have Tjerry Korrektur til at se den igennem og rette stave-, slå- og kommateringsfejl, så send trygt en e-mail til kontakt@tjerry-korrektur.dk.

Alle tekster, der bliver sendt til korrektur hos Tjerry Korrektur, bliver behandlet med største fortrolighed, og alle, herunder eksterne samarbejdspartnere, har naturligvis tavshedspligt!

Læs mere her om Tjerry Korrekturs priser på korrekturlæsning af engelsk tekst.