Få læst korrektur på dit speciale

Slip for ærgerlige stave- og kommafejl

Har du skrevet et spændende speciale? Har du brugt tid på at finde gode billeder, på layout, grafik osv.? Så er det lidt ærgerligt, hvis stave-, slå- og kommateringsfejl forstyrrer læseren og måske influerer det helhedsindtryk, som de, der skal læse og vurdere dit speciale, får af dit arbejde.

Sproglig gennemgang af specialet

Send dit speciale til korrektur hos Tjerry Korrektur. Du får dit speciale retur med synlige rettelser, som er nemme for dig at afvise eller acceptere. Hvor noget er uklart, eller hvis Tjerry Korrekturs korrekturlæser er i tvivl om meningen med fx et helt afsnit i dit speciale, markeres dette med en kommentar i margenen, som ligeledes er nem for dig at tage stilling til.

Hvad koster det?

… spørger du sikkert, og det er et helt naturligt spørgsmål! Hos Tjerry Korrektur har vi forståelse for, at du som studerende har begrænsede midler til rådighed, og derfor giver vi altid en god pris på korrekturlæsning af specialer.

Det koster 2.995 kr. inkl. moms at få læst korrektur på et speciale hos Tjerry Korrektur. Prisen for korrekturlæsning af et speciale på engelsk er 4.195 kr. inkl. moms.