Få læst korrektur på din bog før udgivelse

Tilbud på korrekturlæsning af dit manuskript

Har du skrevet en god bog, er det vigtigt, at du får læst korrektur på den før udgivelse. Prisen for at få rettet din bog afhænger af omfang og af, hvor meget der skal rettes til i manuskriptet. Send en e-mail til kontakt@tjerry-korrektur.dk med dit manus som Word- eller pdf-fil. Så vender vi hurtigst muligt tilbage med et tilbud på korrekturlæsning.

Fag- og skønlitteratur

Alle bøger er velkomne hos Tjerry Korrektur. Vi har erfaring med korrekturlæsning af både fag- og skønlitteratur, børne- og ungdomsbøger, krimier, selvbiografier m.v. Hvad enten der er tale om en bog, du har planer om at sende til et forlag, eller om det er en bog, du selv vil udgive, er du altid meget velkommen til at sende dit manuskript til korrektur hos Tjerry Korrektur. Alt tilsendt materiale behandles naturligvis med største fortrolighed!

Dygtig korrekturlæser med bred erfaring

Henvendelser fra etablerede forlag, store som små, er også meget velkomne, hvis I mangler en dygtig korrekturlæser med bred erfaring inden for bogkorrektur. Så send en mail til kontakt@tjerry-korrektur.dk, hvis I har brug for bogkorrektur og gerne vil have et godt tilbud på korrekturlæsning af en bog.

Under Kundeudtalelser kan du læse, hvad andre, som har fået læst bogkorrektur hos Tjerry Korrektur, har skrevet om deres oplevelse. Bl.a. skriver Anne Weinkouff, redaktør på Gyldendal Business: “Tanja er en dygtig korrekturlæser med en skarp sproglig sans og et godt overblik”, mens onlineeksperten Rasmus Lindgren skriver: “Tanja arbejdede både hurtigt og professionelt i forhold til at læse korrektur på min bog.”

Læs også i blogindlægget Korrektur – også når du skal udgive en bog om, hvorfor det er så vigtigt at få læst korrektur på sit manuskript.