Få læst korrektur på firmaets hjemmeside

Hjemmesiden er jeres ansigt udadtil

Firmaets hjemmeside fungerer som et udvidet visitkort. Derfor må der ikke være sproglige fejl på siden, som kan virke forstyrrende og i værste fald skræmme potentielle kunder væk. Den besøgende skal have en god oplevelse og føle sig tryg, når han eller hun besøger dit firmas hjemmeside. Du risikerer det modsatte, hvis siden er præget af forstyrrende stave-, slå- og kommateringsfejl.

Siden skal give et troværdigt indtryk

Den ydelse, du tilbyder, kan være kan være nok så god, og dit produkt er måske blandt branchens bedste. Men hvis hjemmesiden ikke giver et troværdigt indtryk, kan det være meget svært at få den besøgende til at fatte tillid til dig og dit firma.

Lad Tjerry Korrektur læse korrektur på hjemmesiden

Bestil en grundig gennemgang af sproget på firmaets hjemmeside. Tjerry Korrektur retter de fejl, der måtte være, og kommer med forslag til nye formuleringer, hvor det er relevant. Den sproglige gennemgang dækker alt fra slå-, stave- og kommateringsfejl til inkonsekvent brug af forkortelser, stavemåder m.v.

Tjerry Korrektur optimerer sproget på firmaets hjemmeside og konsekvensretter, hvor der er behov for det.

Du kan få rettet hjemmesidetekst på både dansk og engelsk. Du vælger selv, om du vil sende din hjemmesidetekst i en Word-fil, eller om du foretrækker at få rettet teksten direkte i hjemmesideprogrammet.

Oplysninger om priser på korrekturlæsning af hjemmesidetekst finder du her.

Læs mere her om Tjerry Korrektur, baggrund og erfaring.