Tjerry Korrektur på tur

Jeg har fået en ny kunde og været i Ikast

Nogle gange fører en enkelt opgave mere med sig. I det her tilfælde er det indtil videre blevet til en tur til Ikast og korrekturlæsning på hele tre magasiner inden for en periode på et par måneder.ikast herning korrektur

I forsommeren fik jeg en henvendelse fra en freelancejournalist fra Ikast. Hun havde fundet mig på Facebook og ville høre, om jeg evt. kunne være interesseret i nogle opgaver af større og mindre karakter. Hun havde et par opgaver i pipelinen, som hun skrev. Selvfølgelig var jeg interesseret. Jeg er altid interesseret i nye opgaver og nye kunder. Ikke mindst, når der er tale om helt nye projekter. Det er altid spændende!

Jeg svarede, at jeg var meget interesseret i at høre mere, når og hvis det blev aktuelt – og det skulle så vise sig at blive starten på et projekt, som ud over en masse læsestof blandt andet har givet mig en hyggelig tur til Ikast (min første, men ikke sidste), foruden en supergod og rar kunde, hvor samarbejdet bare fungerer, og hvor dialogen og respekten for hinandens arbejde er i top.

AB fra Ikast

Kunden er Anne Bente Volf fra AB Kommunikation i Ikast, og det projekt, hun dengang skrev om, var det nye bymagasin 7430i. Anne Bente havde selv fået løbet projektet i gang og gjort det muligt at få lavet et helt nyt magasin, som skulle bringe historier om Ikast bys virksomheder og butikker samt interview med nogle af byens kendte ansigter. Magasinet så dagens lys den 31. august, og jeg fik tildelt den ære at læse korrektur på samtlige artikler og at være med helt fra starten.

I anledning af lanceringen blev der holdt en reception på Hotel Medi i Ikast, og Anne Bente, eller AB, som hun også kaldes, var så sød at invitere mig med, velvidende at jeg er bosiddende i København, men uden at vide, at jeg ikke engang kører bil.

Så noget forbavset blev hun vist, da jeg skrev: ”Jeg har faktisk fået grønt lys hjemmefra til at komme til Ikast på onsdag i næste uge. 🙂 Det er jo en lidt lang tur, så jeg vil tage en overnatning. Mon ikke Hotel Medi ville være et godt valg? Jeg kender ikke byen overhovedet – så jeg glæder mig meget til at se den og de butikker og steder, jeg har læst om i magasinet. Og så glæder jeg mig selvfølgelig meget til at møde dig.”

Jeg fik oplevet det hele live

Og sikke en skøn tur. Jeg fik besøgt strøgcentret i Ikast og set en hel masse af de butikker, jeg havde læst om i 7430i. Jeg fik en fornemmelse af det sted, jeg havde læst så intenst om i måneden op til receptionen, og fik sat de fine historier ind i den rette kontekst.

Jeg havde booket et værelse på Hotel Medi i byens centrum, som jeg også havde læst om i magasinet. Her var servicen var i top, og jeg mærkede straks interessen for det nye magasin. Receptionen blev også holdt på hotellet. Og sikke en velkomst, jeg fik af både AB og forskellige gæster. AB havde fortalt om mig og mit arbejde, og det var tydeligt at mærke, at hun satte stor pris på min indsats. Det varmede – for uanset hvor gammel i gårde man er, bliver man aldrig for gammel og garvet til at få ros og positiv feedback på sit arbejde!

Endnu et bymagasin

Ikke lang tid efter min tur til Ikast fik jeg igen en mail fra AB. Nu havde hun købt X-KlusivIkast herning korrektur , Hernings bymagasin, som hun har været freelancejournalist på i flere år. Jeg skulle læse korrektur på de kommende udgivelser. Jeg var og er selvfølgelig med – og så må turen jo gå til Herning næste gang, for hold da op, hvor er der mange skønne historier at fortælle om den by også. Jeg glæder mig allerede til at læse mere, når Anne Bente skal i gang med de næste numre af de to byers helt egne magasiner.

AB skriver igen og igen, at hun er så glad for at have mig på sit hold. Kære AB, jeg elsker også at være en del af denne rejse. Tak for turen. Jeg ser frem til den næste, og gid, den sidste aldrig måtte komme.