Korrektur – få overblik over reglerne med gratis guide

 

Få styr på stavningen med gratis e-guide

Download e-guiden Korrektur – Styr på stavning og klar kommunikation, og få et redskab, som gør det nemmere for dig at formulere dig på skrift og mere overskueligt at holde styr på reglerne, når du skriver.

For et par år siden udfærdigede jeg en e-guide, en korrekturmanual, som jeg nu har opdateret. Kommer du også indimellem i tvivl om stavning og kommatering, og støder du igen og igen ind i den samme sproglige problematik?

Download Tjerry Korrekturs e-guide Korrektur – Styr på stavning og klar kommunikation, og få overblik over de mange regler, faldgruber med videre, der findes, når du skal formulere dig på skrift.

Download e-guide

Har du brug for korrekturlæsning her og nu?

Send en e-mail til kontakt@tjerry-korrektur.dk, eller ring til mig på telefon 23 74 68 73, hvis du har en tekst, du gerne vil have læst korrektur på eller redigeret, eller læs mere om korrekturlæsning her.