Korrektur på over to kilo

Noli – nordisk lidenskab i Ikast

Morten Kok fra Restaurant Noli i Ikast har i samarbejde med AB Kommunikation udgivet en flot kogebog, som jeg har læst korrektur på. Jeg var med ved lanceringen, som bød på både æblekage, saft, kaffe og et glædeligt gensyn.

Sidste fredag tog jeg toget fra Valby til Ikast for at deltage i lanceringen af Morten Koks kogebog, ”Noli – nordisk lidenskab”, som jeg har haft æren af at læse korrektur på. Med tryk på ordet æren, for det er en virkelig smuk og meget lækker publikation, som i den grad fortjener at komme ud i verden som den coffee table book, den er bestemt til at være.

Ny rekord fra idé til handling

Det hele begyndte … for ikke ret mange måneder siden, selv om man skulle tro, at et sådant projekt ville være flere måneder, hvis ikke år, undervejs. AB Kommunikation ville i samarbejde med Morten Kok fra Restaurant Noli i Ikast lave en kogebog, og min opgave skulle være at læse korrektur på både opskrifter og de mange inspirerende historier, bogen ellers byder på.

For bogen, som vejer mere end to kilo, er meget mere end en kogebog.

Bogen indeholder nemlig ud over Morten Koks egne opskrifter fortællinger om virksomheder, der brænder for det, de laver, om ildsjæle og et lokalt engagement ud over det sædvanlige.

Når jeg i dag kigger på kogebogen, som pynter i min spisestue, og tager den mellem hænderne, bliver jeg endnu engang imponeret over, at den allerede er tilgængelig i fysisk form. Det må være ny rekord fra idé til handling i dét format – endnu et vidnesbyrd om det engagement og den passion, jeg så tydeligt kunne mærke ved fredagens reception.

Jeg har smagt på Nolis køkken – og på to jyske byer

På Noli blev gæsterne blandt andet budt på den berømte Ikast æblekage og frugtsaft fra MOKO.

For mig bød weekenden også på et kaffemøde med Anne Bente Volf fra AB Kommunikation. AB Kommunikation udgiver magasinerne X-Klusiv Ikast-Brande og Herning, og det var et glædeligt gensyn med en kunde, som jeg i over to år har haft et fantastisk samarbejde med.

Jeg ser altid frem til at påbegynde et nyt magasin, men glæder mig nu endnu mere end normalt til næste gang, for nu har jeg selv fået en lille smagsprøve – ikke bare på Nolis lækre køkken, men også på alt det, Ikast og Herning som byer har at tilbyde deres borgere og gæster.

Tak for turen, for æblekage og kaffe. Jeg er taknemmelig for invitationen og stolt over at have læst korrektur på endnu en meget lækker udgivelse, som jeg kun kan anbefale.

Billederne i kogebogen og fra boglanceringen, som vises her på siden, er taget af fotograf Erling Jørgensen, Ikast.

Har du skrevet et manuskript, som du gerne vil have læst korrektur på, kan du læse mere om Tjerry Korrektur og korrekturlæsning af bøger her.