En-i-to-korrekturlæsere

Tag to – betal for en

Min søster er sprunget ud som korrekturlæser, så jeg har fået en ny kollega. Og vores samarbejde kommer kunderne til gode – vi er fleksible, grundige og passionerede!

Ny kollega

Jeg har fået en ny kollega – tilmed en, jeg kender særdeles godt … Min søster Christina Tjerry er sprunget ud som korrekturlæser!

For halvandet år siden forlod Christina sit job som lærer efter 27 år på den samme skole og arbejder nu, ligesom jeg selv, med korrekturlæsning. Ud over sin læreruddannelse har hun taget efteruddannelse inden for blandt andet arbejdsmiljø, sprogpædagogik, interkulturel og specialpædagogik.

Det betyder, at jeg har fået endnu en samarbejdspartner, endnu en i mit netværk af dygtige korrekturlæsere, jeg kan trække på, når opgaverne bliver for mange, og tiden for knap.

Sammen tør vi godt …

Christina og jeg supplerer hinanden – arbejdsmæssigt, og når det gælder vores forskelligheder. Hvor jeg godt kan være lidt flyvsk og ville for meget på en gang, er Christina mere jordnær og realistisk i forhold til, hvad der kan lade sig gøre. Derfor er vores samarbejde så godt – sammen tør vi springe ud, men kun der, hvor Christina i forvejen har konstateret, at vi godt kan bunde.

Det kommer allerede flere af mine/vores kunder til gavn og betyder blandt andet, at vi kan tilbyde stor fleksibilitet – uden at vi går på kompromis med kvaliteten. Selv ikke når det skal gå rigtig stærkt. Og det ved vi jo godt, at det indimellem skal. Teksten skal ud – ofte hellere i går end i morgen.

Din deadline er vores deadline

Så vi står klar til at gribe din tekst, tjekke den for slå-, stave-, kommaterings- og andre sproglige fejl og mangler – som regel har en af os mulighed for at springe til med meget kort varsel.

Send dit blogindlæg, din salgstekst, dit Facebook- eller LinkedIn-opslag med videre til os i dag. Din deadline er vores deadline. Vores store fleksibilitet, vores setup og vores unikke samarbejde hjælper dig i mål med dit skriftlige arbejde.

Skriv til kontakt@tjerry-korrektur.dk – eller ring på 23 74 68 73.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *